Nieuws

Chef's bepalen samen met Holy Hoeve hoe diervriendelijk vlees eruitziet

“Kwaliteit is een puzzel die we samen met de chef-kok oplossen. Dat vinden wij ook het leukste”, zegt Jordi van der Poel, medeoprichter van de Holy Hoeve. “Kwaliteit van leven, vlees van hoge kwaliteit, is voor elk van onze afnemers essentieel. Daarom leveren wij het vlees zoveel mogelijk op maat, met de eigenschappen die een specifieke chef-kok wenst.” Inmiddels zijn er al 15 restaurants – waaronder het Rijswijkse sterrenrestaurant Niven – die in kleine of grotere hoeveelheden ons rund-, varkens- of bokkenvlees afnemen.

De focus bij de Holy Hoeve ligt op een diervriendelijke handelswijze en een persoonlijke aanpak. Met hun unieke concept brengen Jordi van der Poel en Sven Zonneveld bij verschillende boeren in Vlaardingen en Midden-Delfland dieren met veel zorg en liefde groot, waarna ze met persoonlijke zorg en aan...

LEES MEER

Bokkenvlees is populair

Bokkenvlees krijgt steeds meer acceptatie onder de consument.

Vol trots kunnen we melden dat de interesse voor onze bokken groot is. Meerder proefpakketten hebben we inmiddels uitgezet. Inmiddels kunt u ons bokkenvlees eten bij Le Marais in Maassluis, Gasterij P...

LEES MEER

Varkensvlees voor de particulier

Wilt u als particulier ook graag ons varkensvlees kopen?

Dit kan! Bij Zuivelboerderij van Winden kunt u ons heerlijke varkensvlees kopen. De gangbare producten zoals speklappen, schnitzels, rollades, karbonades, varkenshaas, verse worst en saté k...

LEES MEER

Verdere professionalisering met nieuwe identiteit en website

Met de introductie van onze nieuwe identiteit en de website, kunnen we onze bedrijfsvoering verder professionaliseren.

Ons logo laat in één beeld zien waar Holy Hoeve voor staat: een modern concept met een ambachtelijke aanpak. Wij willen onze opdrachtgevers een eerlijk verhaal vertellen. En dat ...

LEES MEER