REFERENTIES

Hun vlees past bij ons: ‘bewust lekker eten’

''De kwaliteit is gewoon goed. De smaak en de zuiverheid is echt bijzonder. Wij staan voor bewust lekker eten. Dit lokaal en diervriendelijk geproduceerd vlees sluit daar naadloos bij aan. Wij hebben Lakenvelder rundvlees in ons assortiment. Het is gewoon vlees dat prima bij ons past. Dit Lakenvelder vlees is bij ons beperkt verkrijgbaar”

Arno Wapenaar, Culinaire Slagerij Wapenaar in Vlaardingen

Verser dan vers en liefde voor dieren

"Jordi bezocht ons als gast en nodigde ons uit om zijn vlees eens te proberen. Met veel bewondering en plezier hebben wij gezien hoe Jordi en Sven hun dieren liefdevol groot brengen. Op ons menu staat geregeld boterzachte bokkenstoof of -rollade en sinds kort zijn wij ook heel blij met mooie ham en rosbief van De Holy Hoeve. Alles verser dan vers, super lokaal en met een eerlijk verhaal, wij zijn fan!"

Tom en Joyce, De Polderij

Onze gasten reageren heel enthousiast op het varkens- en bokkenvlees

''Wij zijn blij verrast met het vlees van de Holyhoeve. Prachtige lokale producten. Onze klanten reageren zeer enthousiast. Op dit moment verwerken we de bok in een heerlijk voorgerecht. Echt de moeite waard om eens te proberen''.

Joranne en Bas, eigenaren Le Marais in Maassluis

Heerlijk om met lokale producten te werken

“Wij waren een van de eerste restaurants die met het vlees van Holy Hoeve gingen werken. Vooral omdat het verhaal van Jordi en Sven ons meteen aansprak. De passie en het gevoel dat zij voor de dieren hebben, is oprecht. En ze blijken gewoon top-vlees af te leveren. Hun varkensvlees is echt beter dan het in Nederland hoog aangeschreven Livar-varkensvlees. Het goede leven dat hun dieren hebben, dat proef je gewoon. Ik ben ook erg enthousiast over hun bokkenvlees. Wij hebben daarmee een unieke snack ontwikkeld, de bokkenbal. Ook gebruiken we het bokkenvlees in ons Indische gerecht. Het is zulk goed vlees, dat ik het gewoon promoot onder andere restauranthouders. Deze twee jonge boeren verstaan hun vak, en het bokkenvlees verdient het om bij een breder publiek bekend te raken.”

Perry Schmidt, eigenaar Gasterij Puur in Vlaardingen

Leuk om de gasten locaal vlees van top kwaliteit te serveren

''Tussen de vergaderingen door serveren wij een uitgebreide lunch met inmiddels rundvlees en bokkenvlees van de Holyhoeve. Wij vertellen het verhaal van dit bijzondere vlees tijdens de lunch. Mensen vinden het heel fijn om te weten waar een stukje vlees vandaan komt. Je proeft de liefde en zorg die Sven en Jordi in de dieren stoppen. Wij zijn er trots op dat we dit stukje vlees op een mooie manier kunnen serveren.''

Jeroen, eigenaar Art Centre Delft

Je kunt echt zien dat ze om de dieren geven

"Op het moment dat we kleinere partijen vlees nodig hebben, nemen we die graag af bij de Holy Hoeve. Het vlees is keurig en het concept erachter is heel mooi. Wat mij vooral aanspreekt, is de enorme betrokkenheid van Sven en Jordi met de dieren. Je kunt echt zien dat ze om de dieren geven. Zo voederen ze de dieren zelf; waar zie je dat nog? De duurzame en diervriendelijke aanpak van de Holy Hoeve past perfect bij de trend van de nieuwe manier van voedselproductie, waarbij de nadruk ligt op lokaal en milieuvriendelijk produceren."

Tom Houdijk, chef-kok van De Borrelfabriek

Waanzinnig goed vlees

“Wij hebben van de Holy Hoeve bokkenvlees afgenomen en ik was blij verrast met dit product. Het is echt mega-mals. De kwaliteit is top. Ik heb het op een Indische wijze bereid en de smaak is perfect. Ook onze gasten reageerden enthousiast, zeker als we het verhaal erbij vertellen. We merken sowieso dat mensen het steeds belangrijker vinden om te weten waar het vlees precies vandaan komt en hoe de dieren zijn opgegroeid. Maar het belangrijkste is de mooie, zachte smaak. Dit vlees heeft een structuur die echt in balans is.”

Paul Toorop, sous-chef saté-man in Rotterdam