BIOGRAFIE

VANUIT EEN PASSIE VOOR DIEREN

Jordi van der Poel en Sven Zonneveld zijn de initiatiefnemers en oprichters van Holy Hoeve. Vanuit hun passie voor het boerenleven en het verzorgen van dieren ontstond hun onderneming. Eén waarmee zij het houden van dieren kunnen combineren met het aanbieden van gezonde, eerlijke vlees- en zuivelproducten aan zorgvuldig geselecteerde afnemers.
Studie Natuurkunde
Jordi van der Poel is geboren en getogen in Vlaardingen. Hij studeerde Natuurkunde en geeft nog altijd natuurkundeles aan het Groen van Prinstererlyceum in Vlaardingen. Begonnen als vrijwilliger bij de voormalige kinderboerderij in Vlaardingen, is hij inmiddels doorgegroeid tot bestuurslid van de sinds 2016 opgerichte stichting Stadsboerderij Holywood.

Opleiding Veehouderij
Sven Zonneveld kreeg de liefde voor het boeren van huis uit mee. Zijn opa is nog altijd boer, en met zijn ouders kwam hij als klein kind praktisch wekelijks op de boerderij. Inmiddels volgt hij een opleiding Veehouderij op een gespecialiseerde school in Barneveld. En als onderdeel van zijn studie werkt hij ook bij Zuivelboerderij van Winden in Midden-Delfland. Daarnaast vervult hij de functie van plaatsvervangend beheerder bij Stadsboerderij Holywood.